Onze websites


De bron voor al je rechten als huurder en verhuurder.

Het huurrecht is een belangrijke en dynamische rechtstak. Op onze website kan u in de eerste plaats terecht voor een relevante en geüpdatete duiding van de rechten en plichten als huurder en verhuurder. Verder zijn er gratis huurcontracten en andere documenten beschikbaar of kan u beroep doen op een advocaat als het echt nodig is.

Advocaat huurrecht

De bron voor al je rechten als dader en slachtoffer.

Het strafrecht is misschien wel de meest ernstige rechtstak. Op onze website kan u in de eerste plaats terecht voor een relevante en geüpdatete duiding van de rechten en plichten als dader en slachtoffer. Verder kan u ook eenvoudig de mogelijke bestraffing terugvinden of kan u beroep doen op een advocaat zowel als dader als slachtoffer.

Advocaat strafrecht

De bron voor al je rechten in het verkeer.

Het verkeersrecht wordt steeds complexer en groeit mee met de maatschappij. Op onze website kan u in de eerste plaats terecht voor een relevante en geüpdatete duiding van de rechten en plichten in het verkeer als automobilist, bestuurder of voetganger. Verder kan u ook eenvoudig de mogelijke boetetarieven terugvinden of kan u beroep doen op een advocaat verkeersrecht.

Advocaat verkeersrecht